Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Totale begeleiding, advies en assistentie op één adres



Door de aanwezigheid van meerdere specialisten op elk gebied van de bedrijfsvoering, kunnen wij directies van bedrijven bij uitstek behulpzaam zijn bij het beheer van het bedrijf.

Onze ervaren bedrijfsadviseurs hebben een lange ervaring als directeur of crisismanager en hebben voor middelgrote bedrijven en banken vele problemen opgelost. Ook hebben zij een uitgebreide ervaring als commissaris of directieadviseur bij meerdere bedrijven.

Wij kunnen u en uw bedrijf de volgende diensten bieden:

    * optreden als directie-adviseur door middel van periodieke gesprekken met u of uw managers
    * begeleiden van reorganisaties of grote projecten
    * crisismanagement
    * interim management bij ziekte of overlijden van de directie
    * commissariaat functies
    * begeleiden bij opvolging binnen het bedrijf
    * voorbereiden bij de verkoop van het bedrijf
    * begeleiden van een overname van een bedrijf

Onze bedrijfsadviseurs treden vaak op als "huisarts" voor het bedrijf en begeleiden de ondernemer periodiek of incidenteel, wanneer de ondernemer behoefte heeft aan hulp of een "praatpaal" om zijn of haar problemen mee te bespreken.
Coach of Adviseur ?


Als je behoefte hebt om eens met iemand met verstand van zaken te praten over je bedrijf, problemen, personeelszaken of financiële zaken en deze te gebruiken als je tegenpool of praatpaal, dan heb je een business coach nodig.

Elk groter bedrijf heeft één of meer wijze mannen of vrouwen ter beschikking (meestal commissarissen) om tegen aan te praten, advies te krijgen, als spiegel te gebruiken en om een zekere mate van verantwoording aan af te leggen.

Kleinere bedrijven gebruiken een business coach op periodieke basis of "op afroep".

Als je geen behoefte hebt aan iemand om af en toe eens tegenaan te praten, maar wel vragen hebt over bepaalde onderwerpen, of een oplossing ergens voor zoekt en verder niets, dan is een bedrijfsadviseur de beste oplossing.

De bedrijfsadviseur heeft een losser contact en is er alleen om bepaalde problemen op te lossen, waarna hij of zij weer vertrekt.

Aan u de keuze

Wat is een goede bedrijfsadviseur ?


Een goede bedrijfsadviseur moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

   1. Beschikt over een ervaring van vele jaren en is dus nooit erg jong.
   2. Een bedrijfsadviseur moet geen theoreticus zijn maar in de praktijk gevormd zijn.
   3. De adviseur moet beschikken over een goede opleiding. Mensen die bijna geen diploma's bezitten, maar hun kwaliteiten in de praktijk hebben bewezen kunnen  ook zeer goede adviseurs zijn.
   4. Bedenk wel dat de adviseur u adviezen geeft, die u wel of niet kunt opvolgen. Volgt u de adviezen niet op dan kunt u beter uw geld ergens anders aan uitgeven.
   5.  Een goede adviseur neemt geen blad voor zijn mond en  vertelt u de waarheid, ook als die niet zo leuk voor u is. Respecteer dit en maak gebruik van deze objectieve opmerkingen.