Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Belastingzaken

Accountnet is u en uw bedrijf van dienst bij uw fiscale aangiften en kan u adviseren op tal van fiscale gebieden, zowel voor uw bedrijf als voor u privé.

Op basis van uw administratie rekenen wij voor u uit wat u aan belasting moet betalen of retour ontvangt.

Onze boekhouder of accountant werkt samen met de fiscaal adviseur, zodat wij snel kunnen reageren bij vragen van uw kant, of wanneer wij bezwaar of beroep voor u moeten regelen.

Welke fiscale aangiften kan Accountnet voor u verzorgen?

    *     fiscale aangifte omzetbelasting
    *     speciale jaarlijkse IVA aangiften
    *     retenciones
    *     fiscale aangifte loonbelasting
    *     fiscale aangifte inkomstenbelasting
    *     kwartaal aangiften voor autonomos
    *     fiscale aangifte vennootschapsbelasting

 
Naast deze regelmatig voorkomende aangiften zijn er nog andere die eenmalig of incidenteel voorkomen. Ook deze verzorgen wij graag voor u.
 
Door tijdig en accuraat uw aangifte te verzorgen, voorkomt u veel problemen met de Spaanse fiscale en andere overheidsinstanties.
 
Veel bedrijven met buitenlandse directies zijn onnodig ten onder gegaan, omdat juist de administratieve en fiscale zaken niet goed afgehandeld werden.
 
Laat u in deze moeilijke tijden begeleiden door een specialist die uw eigen taal spreekt en daarnaast volledig op de hoogte is van de Spaanse situatie.
Belastingadvies

Maar dan wel goed a.u.b.

Belastingadvies kun je overal krijgen, in de bar, op verjaardagen, bruiloften en partijen, bij de buurman, de Nederlandse verenigingen in Spanje, etc. etc.

Het ene advies is nog spectaculairder dan het andere advies.

Misschien wordt het tijd om eens advies te vragen aan de specialist.
Dat kost wel geld ja, maar dan weet je ook, dat je een op jouw situatie aangepast maatadvies krijgt.
Geen sterk verhaal over "iemand" die dit of dat heeft gedaan op fiscaal gebied, maar gewoon een eerlijk advies uitgaande van jouw specifieke situatie.

Daarvoor is een intake gesprek nodig gevolgd door een grondige analyse van jouw situatie, gevolgd door een studie van de mogelijkheden en een kort maar duidelijk advies, met als bijlagen eventuele bewijsstukken of sub-adviezen en voorwaarden voor de realisatie van het advies.

Dat dit niet even aan de hand van een vraagje in een e-mail gedaan kan worden is duidelijk, en dat hier de nodige tijd in gaat zitten zal ook duidelijk zijn.
Daarom kosten goede adviezen geld, maar zijn zij uiteindelijk meestal veel goedkoper dan de gratis goed bedoelde adviezen van vrienden, relaties, familie en anderen.

Stuur ons uw vraag beknopt op en wij nemen contact met u op of het interessant is om een afspraak te maken voor een intake gesprek, gevolgd door een goed advies.

Belangrijke belastingen:


Het Spaanse Belastingenstelsel bestaat hoofdzakelijk uit twee soorten belastingen:

1. de directe belastingen:
Deze belastingen hebben betrekking op het vermogen en het genoten inkomen. Onder deze categorie vallen de IRPF (Inkomstenbelasting = Impuesto sobre la Renta de Personas Físicas), Vennootschapsbelastingen (Impuesto de Sociedades), Belastingen op Donaties (Impuesto de Donaciones) en de Vermogensbelasting (Impuesto de Patrimonio).

2 de indirecte belastingen:
Deze belastingen worden geheven over het handels verkeer, de consumptie en de bestede inkomens. Hieronder vallen de IVA (BTW = Impuesto sobre el Valor Añadido), Overdrachtsbelasting (Impuesto sobre Transmisiones Patrimoniales), de belasting over Gedocumenteerde Juridische Handelingen (Actos Jurídicos Documentados), en de Bijzondere Belastingen (Impuestos Especiales
).