Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Aanmelden bij de belastingdienst


Zo'n 20 jaar geleden was Spanje het paradijs voor belastingontduikers. 

Veel mensen vestigden zich om fiscale redenen in Spanje teneinde de hoge belastingen in eigen land te omzeilen.  Het was zowel voor de buitenlanders, als voor de Spanjaarden heel gebruikelijk om bezittingen of inkomsten niet aan de Spaanse fiscus op te geven.  Vanwege de gebrekkige (niet geautomatiseerde) administratie van de fiscus werd fraude nauwelijks achterhaald.

Deze tijden liggen echter voorgoed achter ons.  Aan Spaanse artiesten, voetballers, zakenmensen en andere bekende Spanjaarden werden de laatste jaren hoge boetes opgelegd door de fiscus, wanneer zij niet aan hun belastingverplichtingen hadden voldaan. 

Zij werden als "voorbeeld" gesteld aan alle belastingplichtigen in Spanje.  Ook buitenlandse belastinginspecteurs weten steeds vaker de weg te vinden in Spanje en informeren bij hun Spaanse collega's naar verzwegen bezittingen en inkomsten van landgenoten in Spanje.  Door de toenemende automatisering en samenwerking tussen de nationale belastingdiensten wordt het steeds moeilijker om belasting te ontduiken.

Ook zult U merken, dat de verschillen in belastingtarieven tussen Nederland en Spanje lang niet meer zo groot zijn als in het verleden.

Op dit moment behoort de Spaanse Belastingdienst tot de meest effici
ënte en best geautomatiseerde fiscale diensten ter wereld !!!!

Kortom, koopt U een huis in Spanje, wordt U resident in Spanje of begint u een bedrijf in Spanje dan is het zaak goed op de hoogte te zijn en te blijven van de Spaanse belastingen en u op een juiste wijze aan te melden bij de belastinginstanties.

Met name op dit gebied kunt u het beste een goede en betrouwbare belastingadviseur inschakelen en dan bent u bij Accountnet op het juiste adres.