Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Onafhankelijk hypotheekadvies


Accountnet geeft u een volstrekt onafhankelijk hypotheek advies.

Wij starten met de opstelling van een inventarisatie van uw huidige financiële situatie, welke wij samen met u maken.

Wij werken samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Door die onafhankelijke positie kunnen wij in het grote aanbod van al deze marktpartijen op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. U, als onze klant staat daarbij centraal.

Samen toetsen we uw wensen en bekijken alle zaken waarmee u te maken kunt krijgen nu en in de toekomst. Wij geven u uitvoerig informatie over de mogelijkheden en de producten die naar ons oordeel aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Een keuze uit deze mogelijkheden dient u zelf te maken. U beslist.

Nadat u uw beslissing heeft genomen, begeleiden wij u in de contacten met de bank of hypotheekverstrekker, de notaris, de makelaar en de eventuele advocaat of andere organisaties of instellingen die nodig zijn om uw wensen te optimaliseren.

Omdat wij zaken doen met zeer veel hypotheekverstrekkers in Spanje en niet op provisie basis werken, kunnen we echt objectief zijn. We kunnen een goede vergelijking voor u maken van de verschillende mogelijkheden. De ene hypotheek is namelijk beslist de andere niet! Zelfs tussen twee gelijke hypotheekvormen met een zelfde looptijd en rente kunnen nog verschillen bestaan. De verschillen zitten vaak in de aan de hypotheek gekoppelde voorwaarden en verzekeringen. Soms lopen de verschillen op tot vele duizenden euro's. Laat u dus altijd goed informeren.

Geïnteresseerd? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.


Kosten

Beloning op basis van declaratie
Onze werkzaamheden beginnen met een eerste oriënterend gesprek. Een inventarisatie van uw zaak/probleem. Dit is gratis. Indien wij, daarna,op uw verzoek, werkzaamheden voor u verrichten, worden u kosten in rekening gebracht. Ons uurtarief staat vermeld in onze tarievenlijst.

Beloning op basis van provisie
In sommige gevallen ontvangen wij van de hypotheekverstrekker/verzekeringsmaatschappij of bank, waar uw hypotheek gesloten is, een eenmalige provisie/kostenvergoeding, die onderdeel vormt van de door u te betalen afsluitkosten. Indien dat het geval is, dan wordt die provisie afgetrokken van het aan u in rekening te brengen bedrag. U krijgt deze provisie dan van onz terug in de vorm van een korting op onze declaratie.

In veel gevallen werken wij dus geheel gratis voor u..


Waarom niet gewoon naar een bank gaan?

Misschien vraagt u zich af wat nu precies het voordeel is van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo horen wij vaak de opmerking: "Je kunt toch ook gewoon naar de bank gaan?" Natuurlijk kan dat. En de kans bestaat dat u met een goede hypotheek thuis komt. Maar een bank beperkt zich natuurlijk tot het eigen assortiment. En misschien past de hypotheek van een andere hypotheekverstrekker wel veel beter bij uw situatie en wensen. Het is daarom verstandig om niet op het eerste het beste aanbod in te gaan. Vergelijk de hypotheekofferte altijd met een aantal andere aanbiedingen. Een ander probleem in Spanje is natuurlijk de taal. Zelfs al spreekt u de taal goed, dan kunnen kleine nuances later heel grote gevolgen hebben.


Maak gebruik van een specialist, neem contact met ons op.