Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Particuliere Cliënten

Onze particuliere cliënten worden permanent op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op fiscaal, juridisch, sociaal en financieel gebied door middel van onze Flash Info Particulier berichten.

Flash Info Particulier berichten zijn e-mails die wij vanuit ons clientportal verzenden aan bij ons bekende particuliere klanten, dus residenten (verblijven permanent in Spanje) en non-residenten (wonen buiten Spanje, maar hebben eigendom in Spanje).

Particuliere cliënten met een VIP service contract krijgen ook toegang tot de VIP ledensite van Spanje Help Desk.

Via deze VIP ledensite krijgt men toegang tot onze bibliotheek met tal van E-boeken, de kennisbank met alle informatie over het wonen, leven en werken in Spanje en de formularia afdeling met tal van voorbeelden van formulieren, contracten en brochures die u direct kunt downloaden voor eigen gebruik.

Bovendien heeft u in dat geval ook recht op onbeperkt gratis gebruik van de helpdesk van Spanje Help Desk.

Als u geen VIP klant bent of helemaal geen klant van Accountnet, dan kunt u altijd een los VIP abonnement afsluiten bij www.spanjehelpdesk.com en van de bovengenoemde voordelen gebruik maken.

De website www.spanjehelpdesk.com is een initiatief van Accountnet.

Voor bedrijven

Ook onze bedrijfsklanten worden permanent op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op elk gebied dat voor een bedrijf interessant is. Ook hier doen wij dat via onze Flash Info voor Bedrijven.

Omdat de meeste ondernemers ook gebruik maken van onze diensten voor particulieren, ontvangen deze dus meestal zowel de Flash Info voor bedrijven als de Flash Info voor Particulieren.

Alle bedrijfsklanten krijgen toegang tot de VIP ledensite van Spanje Help Desk en de speciale ledensite voor bedrijven.

Ondernemers krijgen dus niet alleen toegang tot onze bibliotheek, kennisbank en de formularia afdeling, maar ook de bedrijfskennisbank, bedrijfsbibliotheek en een formularia afdeling voor bedrijven met tal van voorbeelden van formulieren, contracten en brochures die u direct kunt downloaden voor eigen gebruik.

Bedrijven / ondernemers hebben naast het onbeperkt gratis gebruik van de helpdesk van Spanje Help Desk ook recht op antwoord van al hun algemene bedrijfsvragen via Spanje Help Desk.

Bedrijven of ondernemers die geen klant van Accountnet zijn kunnen een bedrijfsabonnement afsluiten bij SHD (Spanje Help Desk) en dan ook van de bovengenoemde voordelen gebruik maken.


Juist als u van plan bent om een bedrijf in Spanje te gaan starten en dus nog geen klant bent van Accountnet, is een abonnement / lidmaatschap bij Spanje Help Desk zeer aan te bevelen.


Vul bovenstaand formulier in om periodiek, gratis en vrijblijvend informatie van en over Accountnet te ontvangen.

Elk moment door u zelf direct op te zeggen.Algemene e-mail nieuwsbrief

Spanje Info Magazine

Dit maandelijkse magazine gaat over alle aspecten van het wonen, leven en werken in Spanje en wordt u per e-mail toegezonden.

Zowel bedrijven als particulieren ontvangen dit magazine geheel gratis en vrijblijvend, ook als u (nog) geen cliënt van Accountnet bent, kunt u zonder enige verplichting een abonnement op deze e-mail nieuwsbrief aanvragen.

Als particulier kunt u een keuze maken uit de aangeboden artikelen in het Spanje Info Magazine, dat naast interessante ontwikkelingen op financieel, fiscaal, sociaal en juridisch gebied ook toeristische en lifestyle informatie bevat, tot en met de tuintips van die maand toe.

Het Spanje Info Magazine bevat ook artikelen en verwijzingen voor  bedrijven en ondernemers, waarin veel informatie over het zaken doen in Spanje en het beheren van een bedrijf in Spanje staat.

Accountnet klanten, ontvangen naast het algemene Spanje Info Magazine ook tussentijds extra informatie door middel van Flash Info e-mails (zie boven).

Spanje Info Magazine is e-mail document, dat naast genoemde artikelen, veel links en verwijzingen heeft naar andere websites, zodat u daar meer informatie kunt ontvangen of uitgebreidere artikelen kunt lezen.

U heeft dus wel een PC, Laptop of Tablet nodig om onze Spanje Info Magazines te kunnen lezen.