Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Online Boekhouden
 

Online boekhouden, ook bekend als internet boekhouden, SaaS of Cloud computing is de moderne oplossing voor ondernemers die zelf (een deel van) de administratie willen doen, of dat nu al doen met oudere software.

Boekhoud software op maat
Wij hebben de beschikking over een zeer gebruiksvriendelijk online toepassing (Accountnet-Online), volledig aangepast aan de specifieke administratieve werkzaamheden binnen uw bedrijf. U als ondernemer of een niet-boekhoudkundig onderlegde medewerker kan zo op een begrijpelijke manier inkomsten en uitgaven handig invoeren en bijhouden.

Ideale samenwerking
De samenwerking met uw boekhouder of rechtstreeks met Accountnet is simpel. De boekhouder kan een beveiligde toegang tot uw online boekhouding krijgen, waardoor de uitwisseling van gegevens eenvoudig is. U hoeft dus niet elk kwartaal uw boekhouding aan te leveren, want uw complete boekhouding is online in te zien. Ook u heeft zelf altijd direct inzicht in uw administratie. U hoeft dus niet meer te wachten tot het einde van het kwartaal om te weten hoe uw bedrijf er voor staat.

Voordeel voor u.

Wilt u als ondernemer:

    * Zelf (een deel van) uw boekhouding doen?
    * Inzicht in uw financiële situatie krijgen?
    * Eenvoudig gegevens met uw boekhouder uitwisselen?
    * Op accountantskosten besparen?
    * Veilig boekhouden?
    * Overal ter wereld uw boekhouding kunnen benaderen?
    * In meerdere talen werken?
    * Eventueel ook artikelbeheer, facturatie, kassa's, inkoop- en verkoop orders, projecten, uren of assemblage automatiseren?
    * Een volledige backup hebben, niet alleen in de software maar ook met een team specialisten die klaar staan om u altijd te helpen?

Bekijk dan eens de mogelijkheden samen met onze specialisten.

Wij kunnen u een gebruiksvriendelijk een compleat online boekhoud systeem, dat past bij uw persoonlijke situatie tegen een ongekend gunstige prijs.

U kunt direct aan de slag, zelfs als u weinig of geen ervaring met boekhouden heeft!

En als u de boekhouding niet zelf wilt doen, dan leveren wij u er gewoon een ervaren boekhouder bij.Data Center

Wij maken gebruik van het online ERP en administratiesysteem Accountnet-Online, dat door ons mede is ontwikkeld.

De basis voor dit systeem vorm het grootste open source ERP systeem SQL-Ledger, dat door vele honderd duizenden kleine en grote bedrijven over de gehele wereld gebruikt wordt sinds meer dan 20 jaar.

De eigen dedicated servers van Accountnet-Online staan opgesteld in het TM datacenter in Chicago, Verenigde Staten, dat tot de meest moderne en best beveiligde datacentrums van de wereld behoort.

Ook de servers van bedrijven als General Motors, Facebook, TransAm staan naast ons opgesteld in de zelfde ruimte en worden door de zelfde top technici onderhouden.

Wij zijn aangesloten op de snelste internet verbindingen die er bestaan en van onze bestanden worden dagelijks back ups gemaakt.

De Accountnet-Online software is door specialisten uit de USA geïnstalleerd en wordt dagelijks up to date gehouden.