Home  |  Diensten  |  Accountnet Online  |  Over ons  |  Klanten  |  Extra |   Nieuws Links  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLogin

Uw Nederlandstalige accountant, belastingadviseur en gestor.

Voor particulieren:
Belastingaangiften, personal assistant service, post service, begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed, testamenten, estate planning, expat service, afhandeling bij overlijden, verzekeringen,  alle gestor werkzaamheden, zoals vergunningen, NIE nummers, residentschap, gemeentelijke zaken, rijbewijs, auto invoer, vertaalwerk, juridisch advies.

Voor bedrijven:
Online-boekhoudservice elk moment van de dag op elke plaats in de wereld beschikbaar in 32 talen, alle belastingzaken, tax planning, domicilie service, oprichting van bedrijven CB, SL, SA, vaste Inrichting, eenmanszaak, vergunningen, diploma´s, businessplanning, overname van bedrijven, merkenrecht, internet services, bedrijfsadvies door ervaren deskundigen.

Bedrijfsovernames
 

Neem een accountant, advocaat, gespecialiseerd gestor, notaris en een makelaar en je krijgt het ideale team om bedrijfsovernames te begeleiden en te controleren.

Accountnet is juist om de samenstelling van de specialismen binnen het kantoor bij uitstek geschikt om te bemiddelen bij bedrijfsovernames.

Of dat nu gaat om de bemiddeling bij horecabedrijven, groothandels, industriële bedrijven of  speciale websites, ons team kan u optimaal behulpzaam zijn bij de verkoop of aankoop van een bedrijf in Spanje.

Wij werken alleen voor de koper of de verkoper, zodat geen belangen verstrengeling kan plaatsvinden.

Als de koper ons inschakelt voor een bedrijfsovername kunnen wij een volledig servicepakket aanbieden inclusief accountantscontrole, onderhandelen over de koopprijs, afhandelen van de koopcontracten, regelen van vergunningen, eventueel oprichten van een eigen nieuwe S.L. (aan te bevelen ter voorkoming van problemen) en tal van andere zaken, die van belang zijn bij een dergelijke overname.

Voor de verkoper kunnen wij de (financiële) verkoop brochure opstellen, het bedrijf aanbieden aan andere specialisten zoals M&A specialisten, banken en collega accountants, en u begeleiden bij het gehele overname proces.

De bovenstaande diensten worden ook als deeldienst aangeboden, zodat u zelf bepaalt wat er gedaan moet worden.

Natuurlijk kunnen wij u net zo goed van dienst zijn, als u van plan bent om een geheel nieuw bedrijf te starten in Spanje.