Wij werken nu meer dan 23 jaar in Spanje en hebben al die tijd onze kantoren gehuurd.

Eerst enige jaren aan de N332 (Avenida de Europa) bij Albir, toen zo’n 15 jaar aan de Cami de la Mar (boven de supermercado Costa Blanca) en nu alweer 6 jaar in de hoofdstraat van Alfaz del Pi (Avenida País Valencia 48).

Maar nu is het dan toch zover, dat wij een kantoorruimte gekocht hebben en we de huurpenningen dus aan onze eigen zustermaatschappij gaan betalen, zodat dit geld binnen de “familie” blijft.

Afgelopen vrijdag 14 juni hebben wij de koopakte getekend voor de aankoop van ons nieuwe kantoor in Villajoyosa.

Nou ja, nieuw…………….

Het betreft een benedenverdieping van een uniek gelegen gebouw.

Dit gebouw is gelegen op de hoek van de hoofdstraat van Villajoyosa en de weg die van de strandboulevard via het park naar het centrum van Villajoyosa loopt (Calle Censal)

Het adres is toevallig ook Avenida País Valencia, maar nu op nummer 12 baja in 03570 Villajoyosa of La Vila zoals de plaatselijke bevolking dit stadje noemt.

En echt nieuw is dit kantoor niet te noemen, zodat we nog erg veel werk zullen hebben om dit kantoor ons nieuwe kantoor te noemen.

Juist omdat dit kantoor ons eigendom is, zullen wij ruim de tijd nemen om alles volledig naar onze smaak en ideeën in te richten.

Voor sommige cliënten is dit kantoor 15 km verder gelegen dan het huidige kantoor, voor anderen natuurlijk 15 km dichterbij.

De voordelen voor u zijn de volgende:

 • Parkeren is makkelijker dan nu
  • Hoewel het centrum van Villajoyosa erg druk is, zijn er in de hoofdstraat waar ons kantoor gelegen is, voldoende parkeermeters, zodat u meestal parkeermogelijkheden heeft op korte afstand van het kantoor
  • Voor mensen die het nuttige met het aangename willen combineren kunt u parkeren in de grote parkeergarage bij het strand. Vanuit deze garage, waar bijna altijd voldoende ruimte is, loopt u in een paar minuten via het park naar ons kantoor. Meestal kunt u vanaf het strand de roltrappen gebruiken, die uitkomen bij ons kantoor. Makkelijker kunnen we het niet maken…….
  • Als u alleen iets af wilt geven en direct weer door wilt, kunt u de auto (met knipperlichten) direct voor de deur van ons kantoor plaatsen (Calle Censal); maar niet langer dan een paar minuten.
  • En voor mensen die gehandicapt zijn en geen enkele afstand kunnen lopen, hebben wij op afspraak 1 (één) parkeerplaats beschikbaar in de privé garage onder het kantoor.
 • Villajoyosa is een fijne stad voor een bezoekje aan het mooie strand, de oude binnenstad of het park voor ons kantoor.
 • Wij beschikken straks over een meer efficiënte indeling dan nu, zodat u betere ruimtes zult aantreffen om een bespreking te hebben en de noodzaak voor het reserveren van een spreekruimte niet meer nodig is.
 • Alle specialisten zijn aanwezig in dit kantoor, dat zal gaan functioneren als hoofdkantoor, met als bijkantoren Benitachell / Moraira en Valencia. Beide bijkantoren werken uitsluitend op afspraak.

Het zal zeker nog enige tijd duren voordat wij gaan verhuizen van Alfaz del Pi naar Villajoyosa, omdat wij het nieuwe kantoor grondig moeten verbouwen en daarna volledig naar onze wensen en smaak willen inrichten.

Met ons bedoelen wij met name het gehele team van medewerkers die een forse inspraak hebben op de inrichting van het kantoor en natuurlijk zijn uw tips en aanbevelingen ook zeer welkom.

Wij verwachten dan ook niet voor het eind van het jaar te gaan verhuizen.

De huidige dienstverlening aan onze cliënten aan huis, zoals in Ciudad Patricia etc. zal zeker voortgezet worden en mogelijk uitgebreid worden met spreekuren bij clubs en andere ontmoetingscentra, zodat het in de toekomst voor u alleen maar makkelijker wordt.

Door onze vestiging in Villajoyosa wordt onze “dekkingsgraad” verder uitgebreid naar Alicante en omgeving, Moraira / Javea en omgeving en natuurlijk het gebied in en rond Valencia.

Onze overige cliënten in geheel Spanje waren al gewend aan ons digitale kantoor, waarmee via internet met ons gewerkt kan worden.

Dit digitale kantoor wordt op dit moment fors uitgebreid met tal van nieuwe diensten.

U kunt al een kijkje nemen in ons digitale kantoor op www.accountnet.org

Wij houden u van de voortgang van de verbouwing en inrichting natuurlijk op de hoogte.

Door webadmin

Oprichter van Boulonois & Kruit BV in 1979, thans is dat Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. Gewerkt bij Dijker & Doornbos Accountants, Price Waterhouse Accountants, Scheffers & Boulonois Accountants, Iveco Nederland BV, Terberg Beheer BV, Boulonois, Poublon & Partners BV. Nu met pensioen en verleent ondersteuning op sommige gebieden zoals IT, marketing en management aan Accountnet.