Selecteer een pagina

Accountnet Gestor & Accountancy Service S.L. is ontstaan uit een Nederlands Accountants- en Belastingadvies bureau, te weten Boulonois & Kruit B.V., dat sinds 1979 actief was in Nederland en werkte voor kleine en middelgrote bedrijven en particulieren.

In 1996 werd een “filiaal” opgericht in Spanje, waarvan de naam in 2007 omgezet werd in Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. mede omdat dit kantoor naast administratieve dienstverlening ook veel typische Spaanse Gestor diensten verleende.

Accountnet is in Spanje bekend om haar unieke online-administratie service genaamd Accountnet-Online, waarbij de ondernemer indien gewenst zelf de boekhouding en facturatie kan doen en Accountnet vervolgens de nodige belastingaangiften en rapporten verzorgt.

Ook de combinatie van belastingadvies, vermogensadministratie, financiële dienstverlening en persoonlijke administratieve assistentie voor particulieren wordt door de cliënten bijzonder op prijs gesteld.

Onze unieke benadering zorgt er voor dat onze klanten zich nergens bezorgd over hoeven te maken, omdat Accountnet hen al het administratieve, financiële, fiscale en juridische werk uit handen neemt.

U de zon en wij de zorgen is ons devies al gedurende vele jaren.

Wij weten dat onze cliënten elk hun eigen persoonlijke problemen, wensen en behoeften hebben, waar je niet zomaar met standaard oplossingen kunt werken.

Wij leveren aangepaste oplossingen en realiseren deze volledig in samenwerking met u, zodat wij een gezamenlijk doordacht product leveren.

Daar waar nodig schakelen wij onze eigen specialisten in, of geassocieerde specialisten waarvan wij de deskundigheid en professionaliteit terdege kennen.

Accountnet is een van de weinige adviesbureaus die een eigen kwaliteits- en vakstudie partner heeft, welke dagelijks bezig is om het deskundigheidsniveau van onze medewerkers verder te verbeteren.

Wij bieden een hele reeks van diensten aan vanuit één kantoor, zodat u als cliënt slechts met één contactpersoon te maken heeft, welke uw problemen oplost met een team van specialisten, zonder dat u steeds weer uw probleem hoeft uit te leggen.

Onze specialisten zijn erkend door de diverse beroepsorganisaties en voldoen aan de hoogste opleidings- en kwaliteitseisen.

Bij Accountnet bent u een persoon en geen nummer.