03570 Villajoyosa

Avenida País Valencia 12 baja - Alicante

Heb je een vraag?

Categorieën

ONDERNEMINGSPLAN

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Voordat je echt begint met een bedrijf is het zeer verstandig om een ondernemingsplan op te stellen, hoe klein je bedrijf ook is.

Daarom hebben wij een eenvoudig ondernemingsplan voor je gemaakt.

Dit ondernemingsplan is gebaseerd op een ondernemingsplan, dat destijds opgesteld werd door de RABO bank en is bedoeld voor startende ondernemers.

Accountnet heeft dit ondernemingsplan aangepast naar de Spaanse situatie.

Wij adviseren je sterk om dit plan geheel in te vullen en op alle vragen antwoord proberen te geven.

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar je kunt wel nadenken over de toekomst en je zelf doelen stellen en die in dit ondernemingsplan vast leggen.

Het is zeer aan te bevelen dat je een dergelijk plan maakt, want de ervaring leert, dat iemand die een bedrijf opstart en daarover goed heeft nagedacht veel meer succes heeft, dan diegene die dat niet heeft gedaan.

Sterker nog, van de starters die geen ondernemingsplan of businessplan maakten, zijn er binnen 3 jaar 95% weer gestopt.

Van diegene die wel een goed doordacht businessplan maakten, werkten er nog 80% na 3 jaar.

Een ondernemingsplan is geen onnodig huiswerk dat je moet maken, dus je beslist zelf of je een dergelijk plan opstelt of niet.

Mocht je echter zo verstandig zijn om de moeite te nemen om dit ondernemingsplan op te stellen, dan heb je voor jezelf een blauwdruk en leidraad voor de toekomst van je bedrijf.

Misschien besluit je zelfs om na invulling helemaal geen onderneming te willen starten. In dat greval heb je jezelf een heleboel kosten en ellende bespaart.

Je kunt je ondernemingsplan ook opstellen en ter beoordeling aan Accountnet voorleggen.

In dat geval zullen wij je ondernemingsplan bestuderen en hierop onze positieve en opbouwende kritiek loslaten en die aan je melden, zodat je onze opmerkingen eventueel in je plan kunt verwerken.

Ook kun je dan je plan bespreken met Accountnet.

Aan de beoordeling en een eventueel gesprek zijn in dat geval wel kosten verbonden.

Wij maken graag een afspraak per telefoon, video of chat.
Voor zover mogelijk kunnen wij ook een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor maken, echter alleen na voorafgaand overleg en tijdige reservering.

Maak daarom alstublieft zelf een afspraak voor een telefonisch, video of persoonlijk gesprek op ons kantoor op het moment dat het u schikt door HIER TE KLIKKEN.

U kunt ons dus niet bezoeken, zonder eerst een afspraak gemaakt te hebben.


Inhoudsopgave