Accountnet stond aan de wieg van de Nederlands Businessclub Costa Blanca (NBCCB) en is dus een founding member van deze businessclub.

Het doel van de NBCCB is het bij elkaar brengen van Nederlandstalige ondernemers en het elkaar versterken in het zakendoen, maar bovenal staat het netwerken en business to business hoog in het vaandel.

Door het mobiliseren van kennis, ervaring, wijsheid en vaardigheden, vormen zij een netwerk van Nederlandstalige ondernemers, voor zowel interne als externe contacten.

Daarbij zijn de uitstekende contacten met het Belgische consulaat in Alicante én het Nederlandse consulaat in La Nucia van groot belang. Ook de goede banden met de Ambassade in Madrid zijn essentieel.

Iedere laatste donderdag van de maand (behalve juli en augustus) organiseren zij een bijeenkomst met een interessante spreker(ster) of een netwerkbijeenkomst, inclusief een diner en drankjes. In juni is er voorafgaande aan de zomerstop een Summerparty en als afsluiting van het jaar vindt in december een kerstdiner plaats. In januari vindt de nieuwjaarsreceptie “New Style” plaats, waarbij onze leden hun relaties kunnen uitnodigen, wat tot een groots spektakel is gegroeid.

Als u na het bezoek van de NBCCB website meer informatie wilt, neem dan contact met ons op en u ontvangt dan z.s.m. antwoord op uw vragen.

Door webadmin

Oprichter van Boulonois & Kruit BV in 1979, thans is dat Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. Gewerkt bij Dijker & Doornbos Accountants, Price Waterhouse Accountants, Scheffers & Boulonois Accountants, Iveco Nederland BV, Terberg Beheer BV, Boulonois, Poublon & Partners BV. Nu met pensioen en verleent ondersteuning op sommige gebieden zoals IT, marketing en management aan Accountnet.