Nu is de tijd!

Vanaf 1 juli verlagen bijna alle banken de toch al bijzonder lage rente. Veel van hen zullen negatieve rente in rekening brengen. Dit is echter niet alleen in Nederland of België het geval. Ook in Spanje is er sprake van negatieve rente. Het geld op de spaarrekening laten staan brengt niets meer op, je moet in veel gevallen dus zelfs betalen om te mogen sparen.

Maar wat kun je dan wel doen met je geld?

Investeren!

En dan wel in onroerend goed in Spanje.

De huizenmarkt in Nederland is ongekend krap en de huizenprijzen blijven stijgen. Daarin tegen is de Spaanse huizenmarkt nu juist interessant om in te investeren.  De huizenmarkt en dan vooral aan de Costa Blanca en op de eilanden zoals Majorca, is stabiel.

Wilt u investeren in onroerend goed in Spanje om zo uw geld veilig te beleggen en zelfs eventueel huurinkomsten te krijgen, of omdat het uw droom is een (tweede) huis in Spanje te hebben?

Laat u dan door ons adviseren en begeleiden.

Accountnet kan u namelijk vanaf dag één begeleiden om uw droom te realiseren.

 

Angelique Boulonois is erkend GIPE / CEI makelaar en kan u begeleiden in het gehele aankoopproces.

We kunnen helpen bij het zoeken naar een woning, de uiteindelijke bezichtiging, bouwkundige keuring & taxatie, maar zeker ook de onderhandeling en afhandeling van de aankoop zelf.

Accountnet is specialist in de juridische / fiscale / financiële afhandeling van de aankoop of verkoop van onroerend goed in Spanje en werkt in die hoedanigheid voor vele makelaars in geheel Spanje.

Voor meer informatie en onze speciale brochure m.b.t. de aankoopbegeleiding neemt u contact op met ons kantoor.

Tel: +34. 965 887 840
Email: info@accountnet.info

Door Claudia

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.