Accountnet heeft een officiële inschrijving als erkend makelaar onroerend goed in Spanje.

Angelique Boulonois is erkend GIPE / CEI makelaar en weet dus vrijwel alles op dit gebied, zeker met haar meer dan 20 jarige ervaring met onroerend goed in Spanje.

Om echter onafhankelijk te blijven als accountant – adviseur treedt Accountnet niet actief op als makelaar, maar stelt zij haar (makelaars) relaties en klanten in staat om via de speciale website www.casa.direct hun onroerend goed te koop aan te bieden.

Daarvoor rekent Accountnet niets, maar zij zou het natuurlijk wel op prijs stellen, als de aankoop of verkoopbegeleiding door Accountnet afgehandeld zal worden.

Juist door haar uitgebreide kennis op het gebied van de makelaardij, fiscale wetgeving en financiële dienstverlening, is Accountnet de meest geschikte deskundige om een dergelijke aankoop of verkoop begeleiding af te handelen.

 


Door webadmin

Oprichter van Boulonois & Kruit BV in 1979, thans is dat Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. Gewerkt bij Dijker & Doornbos Accountants, Price Waterhouse Accountants, Scheffers & Boulonois Accountants, Iveco Nederland BV, Terberg Beheer BV, Boulonois, Poublon & Partners BV. Nu met pensioen en verleent ondersteuning op sommige gebieden zoals IT, marketing en management aan Accountnet.