Bedrijven
Belastingzaken voor bedrijven

Belastingzaken voor bedrijven

 

Accountnet is u en uw bedrijf van dienst bij uw fiscale aangiften en kan u adviseren op tal van fiscale gebieden, zowel voor uw bedrijf als voor u privé.

Op basis van uw administratie rekenen wij voor u uit wat u aan belasting moet betalen of retour ontvangt.

Onze boekhouder of accountant werkt samen met de fiscaal adviseur, zodat wij snel kunnen reageren bij vragen van uw kant, of wanneer wij bezwaar of beroep voor u moeten regelen.

Welke fiscale aangiften kan Accountnet voor u verzorgen?

*     fiscale aangifte omzetbelasting
*     speciale jaarlijkse IVA aangiften
*     retenciones
*     fiscale aangifte loonbelasting
*     fiscale aangifte inkomstenbelasting
*     kwartaal aangiften voor autonomos
*     fiscale aangifte vennootschapsbelasting

Naast deze regelmatig voorkomende aangiften zijn er nog andere die eenmalig of incidenteel voorkomen. Ook deze verzorgen wij graag voor u.

Door tijdig en accuraat uw aangifte te verzorgen, voorkomt u veel problemen met de Spaanse belastingdienst en andere overheidsinstanties.

Veel bedrijven met buitenlandse directies zijn onnodig ten onder gegaan, omdat juist de administratieve en fiscale zaken niet goed afgehandeld werden.

Laat u in deze moeilijke tijden begeleiden door een specialist die uw eigen taal spreekt en daarnaast volledig op de hoogte is van de Spaanse situatie.

Via Spainregister kunnen wij u abonneren op een allesomvattend systeem, waarin alle boetes, aanschrijvingen etc van gemeenten, provinciale en andere overheidsinstanties inclusief de belastingdienst zijn begrepen.  Via dit abonnement wordt u direct op de hoogte gehouden en kunt u nooit meer problemen krijgen over opgelegde boetes, vragen en andere mededelingen van alle overheidsinstanties in Spanje.

 

U kunt direct een afspraak maken via deze link,  of eerst via onderstaand formulier nadere informatie vragen.