Accountnet kan door haar vele contacten in de zakelijke en financiële wereld bij uitstek helpen bij het kopen of verkopen van een bedrijf.

U kunt Accountnet inschakelen bij het zoeken van geschikte bedrijven die te koop staan of voor u het bedrijf te koop zetten bij de diverse partijen als banken, collega accountants en de diverse websites waar bedrijven te koop staan.

Accountnet is in het bijzonder de ideale partij om recherchewerk te verrichten bij de diverse instanties, zoals de Spaanse belastingdienst, sociale verzekeringsdienst, banken en handelsregister.

Natuurlijk kan Accountnet een volledig boekenonderzoek uitvoeren, zodat u zeker weet wat u koopt.

En Accountnet kan met haar juridische adviseurs volledige ondersteuning geven bij de opstelling van de diverse contracten inclusief eventuele notariële overeenkomsten.

 


Door webadmin

Oprichter van Boulonois & Kruit BV in 1979, thans is dat Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. Gewerkt bij Dijker & Doornbos Accountants, Price Waterhouse Accountants, Scheffers & Boulonois Accountants, Iveco Nederland BV, Terberg Beheer BV, Boulonois, Poublon & Partners BV. Nu met pensioen en verleent ondersteuning op sommige gebieden zoals IT, marketing en management aan Accountnet.