U kunt Accountnet inschakelen om het administratieve- en financiële management voor uw (buitenlandse) bedrijf in Spanje te verzorgen.

Daaronder valt niet alleen het verzorgen van de gehele administratie, maar ook het optreden als company secretary, zodat alle wettelijke en fiscale verplichtingen altijd tijdig en correct worden uitgevoerd.

 

Ook treden wij voor meerdere grotere bedrijven op als financiële manager, waarbij wij zelfs voor de bancaire zaken zorg dragen (beheer van de bankrekeningen en voorbereiden van de betalingen).

Vanzelfsprekend rapporteren wij vanuit Spanje naar uw hoofdkantoor op de wijze en indeling zoals door u bepaald is.

 

Vele (ook kleinere) bedrijven maken gebruik van onze business coach service, waarbij wij als klankboord fungeren voor de ondernemer.

 

 


Door webadmin

Oprichter van Boulonois & Kruit BV in 1979, thans is dat Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. Gewerkt bij Dijker & Doornbos Accountants, Price Waterhouse Accountants, Scheffers & Boulonois Accountants, Iveco Nederland BV, Terberg Beheer BV, Boulonois, Poublon & Partners BV. Nu met pensioen en verleent ondersteuning op sommige gebieden zoals IT, marketing en management aan Accountnet.