Algemeen
Special

Special

Accountnet kan vele diensten aanbieden, naast de administratieve en fiscale diensten.

Zo worden wij door vele makelaars gezien als de specialist voor de begeleiding bij de aankoop of verkoop van onroerend goed.   Nadat iemand besluit om tot aankoop of verkoop over te gaan van onroerend goed begint het pas. Er moeten vele administratieve, juridische en fiscale handelingen worden gedaan voordat de transactie goed en betrouwbaar is afgehandeld.

De meeste makelaars schakelen daar een specialist voor in zoals Accountnet, omdat dit een vak apart is. Doordat Accountnet juridische specialisten, fiscalisten en ervaren gestors in dienst heeft, kan zij alles vanaf een punt controleren en afhandelen en dat ook nog in uw eigen taal.

Accountnet is geen makelaar in verzekeringen, maar kan u volledig ten dienste zijn bij het aangaan van een hypotheek en het verzekeren van uw eigendommen bij de twee grootste verzekeraars van Spanje, te weten: Catalana Occidente en Cacer Achmea.

Accountnet kan alle inschrijvingen (NIE, CIF en alle andere) voor u regelen, uw auto invoeren, uw verhuizing regelen, uw diploma’s homologeren, alle vergunningen regelen, uw inschrijving bij het Spaanse ziekenfonds regelen, uw bedrijf inschrijven bij de belastingdienst, uw Nederlandse belastingaangiften verzorgen, bezwaarschriften in Nederland en Spanje afhandelen en veel, veel meer.