Algemeen
Over Ons

Over Ons

Over Accountnet

Misschien wel het grootste Gestor en Accountantskantoor, specifiek voor Nederlandstaligen in Spanje.

Accountnet Groep

De met Accountnet verbonden bedrijven zijn:

  1. Grupo Boulonois S.L. de holding van Accountnet en diverse andere bedrijven zoals:
  2. Euro Property Fund S.A. Beleggingsmaatschappij in Spaans Onroerend Goed.
  3. Accountnet Gestor & Accountancy Service S.L. het kantoor dat diverse financiële- fiscale- juridische- en administratieve diensten verleent aan particulieren en bedrijven.
  4. Accountnet Internet Media S.L. het internetbedrijf binnen de Accountnet Groep, welke vele websites beheert, zoals  bedrijfinspanje.combelastingspanje.comboekhouderspanje.comvivaespana.info – escribus.com  – accountnetonline.comyawell.com  – memendi.com – escribus.academy  – casa.direct  – gestor.onlineondernemeninspanje.comeenhuisinspanje.com –  belastingenspanje.com – accountantspanje.comleveninspanje.com

 

Wij zijn zowel accountant, als belastingadviseur en gestoria in Spanje

Wat is beter een asesor of een gestor. Die vraag is niet belangrijk als het om Accountnet gaat, want ons kantoor omvat alle disciplines. Bij ons werken universitair opgeleide accountants, gestors, juridische adviseurs, belastingadviseurs, onroerend goed deskundigen, bedrijfsadviseurs en specialisten op het gebied van personeelsbeheer en salarisadministratie.

 

   

 

Geschiedenis

Accountnet Gestor & Accountancy Service S.L. is ontstaan uit een Nederlands Accountants- en Belastingadvies bureau, te weten Boulonois & Kruit B.V., dat sinds 1979 actief was in Nederland en werkte voor kleine en middelgrote bedrijven en particulieren.

In 1996 werd een “filiaal” opgericht in Spanje, IPA International Property Assistance (begeleiding bij de aankoop en verkoop van OG) waarvan de naam in 2007 omgezet werd in Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. mede omdat dit kantoor naast administratieve dienstverlening ook veel typische Spaanse Gestor diensten verleende.

Accountnet is in Spanje bekend om haar unieke online-administratie service, waarbij de ondernemer zelf de boekhouding en facturatie kan doen en Accountnet vervolgens de nodige belastingaangiften en rapporten verzorgt.

Ook de combinatie van belastingadvies, vermogens administratie, financiële dienstverlening en persoonlijke administratieve assistentie voor particulieren wordt door de cliënten bijzonder op prijs gesteld.

Onze unieke benadering zorgt er voor dat onze klanten zich nergens bezorgd over hoeven te maken, omdat Accountnet hen al het administratieve, financiële, fiscale en juridische werk uit handen neemt.

 

 

U de zon en wij de zorgen is ons devies al gedurende vele jaren.

 

Wij weten dat onze cliënten elk hun eigen persoonlijke problemen, wensen en behoeften hebben, waar je niet zomaar met standaard oplossingen kunt werken.

Wij leveren aangepaste oplossingen en realiseren deze volledig in samenwerking met de klant, zodat wij een gezamenlijk doordacht product leveren.

Daar waar nodig schakelen wij naast onze eigen specialisten, geassocieerde specialisten in, waarvan wij de deskundigheid en professionaliteit terdege kennen.

Wij bieden een hele reeks van diensten aan vanuit één kantoor, zodat je als cliënt slechts met één contactpersoon te maken heeft, welke jouw problemen oplost met een team van specialisten, zonder dat je steeds weer jouw probleem hoeft uit te leggen.

Onze specialisten zijn erkend door de diverse beroepsorganisaties en voldoen aan de hoogste opleidings- en kwaliteitseisen. 

U kunt direct een afspraak maken via deze link,  of eerst via ons contactformulier nadere informatie vragen.